Имахме мечта: да преобразим местната музикална среда и да превърнем България в международна дестинация, където автори от цял свят се събират, за да творят заедно и да споделят своите идеи, опит и страст.

Нашата мисия е да изградим платформа за развиване на дълготрайни връзки между талантливи автори, музикални продуценти, изпълнители и музиканти, създавайки нови възможности за успешни международни творчески проекти.

През май 2019 г. сбъднахме тази мечта и я нарекохме Sofia Songwriting Camp.
10 български и 15 международни автори от 5 европейски държави прекараха 5 денонощия в 6 студия, за да създадат 24 парчета. А това беше само началото…

Добре дошли в Sofia Songwriting Camp!

 

Искаме да помогнем на творци от цял свят да работят заедно, споделяйки един с друг своята международна мрежа от контакти, и да изстреляме таланта им на друго ниво, извън пределите на студиото. Заедно с това се стараем да изградим дългосрочен и справедлив бизнес модел за по-добро бъдеще на авторите в световен мащаб“ – Robin Jenssen.

 

Сигурна съм, че Sofia Songwriting Camp ще даде нов привкус на бъдещето на музикалния бизнес в България“, Stanislava Armoutlieva.